Zaznacz stronę

Hur sa ska man lagga i biografin om Tinder? | 6 kreativa ideer

Ifall du anvander dejtinggranssnitt kopiost, nog du vill battre inse hur sa du amna lagga i din Tinder-bio. For att uppna drommatchningen kan det vara centralt att handla en draglig beskrivning med attraktivt och viktigt innanmate.

Med det i atanke satter vi ihop en sekvens av tips som inneha potentialen att hjalpa dig att bege ut och skapa en engagerande bio i genom att fokusera gallande de punkter som sannerligen betyder nagot, och det innebara att exploatera verktygen fran granssnittet till det yttersta. Sporja genast for jatte- mer data!

1. Var dig allena

Det verkar en aning sjalvklart, men radet att alltid besta sig jag oavbrutet ar fantastiskt uppskattat. Folj inte trender enbart pro att de ar pa frammarsch. Ibland kommer folkmassan att lite ordna gallande att du ej ar sa har och att du anvander den har underfarden.

Lagg in en autentisk presentation som inneha med dig att producera, men utan att overdrivet lovord dina egenskaper. Fokusera verkligen kungen det som engagerar och va publiken kan besta massor mer intresserad av.

2. Anvand emojis och slappna fran

Undvik att besta forut formell i din Tinder-bio sa avsevart som mojligt. Prov att halla det sa avslappnat som mojligt i genom att begagna vissa populara alternativ. Ett fason att foreta detta ar i genom att presentera emojis (pa ett halsosamt fason). De mest bruka slutar med att kommunicera positiva upplevelser, som att le, asgarva, blinka eller med hjartat i ogonen.

Utover detta, anvand tillika uttryck i enlighet med ditt metod att leva. Om du ar en nord och en nord, medfora term som du uppskattar eller anvand vissa nyckelord, som aventyrare, idrottare, artist, husdjursforalder: det arme ar element som vanligtvis drar till sig manniskors uppmarksamhet.

3. Pladdra om va du utfor

Ifall du skapar nagot lysande som ar vart att markera, varfor inte plocka med det? Anvand utrymmet forut att tillhandahalla information om ditt liv, ifall dina personliga onskningar, hobbyer och attraktiva data.

Detta kan vacka folks nyfikenhet att lara sig mer ifall vem du ar bakom allt du skrev i din bio.

4. Sag hur sa du letar efter

Ett allvar och oppet omstandighet eller blott en vanskap? Prov att vara otvetydig med detta sa att folk inte blir negativt overraskade eller inneha andra forhoppningar an du. Sa fokusera kungen att skriva nagot som ar naturlig, respektlost, men prov att handla dina forhoppningar synliga.

5. Anvand Tinder-integration med andra granssnitt

Det har tipset ar inte direkt relaterat till Tinders tidslinje, men det kan leda dig i att salufora nodvandig information utan att behova spendera det utrymmet kungen tidslinjen. Relationsgranssnittet, forut att tjana som ett foredome, har integration med Spotify och samt Instagram.

Gallande synonym fason kan det vara visuellt trevlig att presentera din smak for musik och konkreta grejer vackra bogota kvinnor fran andra samhallen och appellera uppmarksamhet. Pa sa satt kan den som ser kungen din profil bli glodande kvar den musikaliska samhorigheten ni inneha gemensamt.

6. Gor en uppmaning

Tillika ifall det ar bra att besta oppen med forhoppningar, kan en feeling fran hemlighet vacka manniskors engagemang och nyfikenhet. Sa forsok alltid och alltid att halla en offentlig dorr pro positiva overraskningar.

Och, ifall det ar mojligt, dumpa en uppmaning-mening, som „lat oss ta en kaffe”, „lat oss plocka en bira” eller „lat oss utbyta ett koncept”. Detta kan lite personen att overvaga att ge I like it forut att ringa mycket mer information, i handelse av att slumpen intraffar.

Med dessa sex tips om va du amna lagga i din Tinder-bio kan du blott forstora dina chanser att finn den partner du inneha dromt om an mer. Om du vill fa ut det mesta fran dejtingappen, ta en blick pa hur Tinders algoritm fungerar.