Zaznacz stronę

Relate ar en helt ny dejtingapp som ar baserad pa varderingar

Nar du skapar ett konto far https://gorgeousbrides.net/sv/blog/vad-ar-postordrebrud/ du selektera de varderingar som ar viktiga pro dig och sedan kopplas du ihop med andra som har likadan varderingar. Det betyder att det ej ar nagot swipande som allmant ar forekommande hos andra dejtingappar. Relate ar innovativ, attraherande och lindrig att hantera och det basta av allting, det ar helt gratis! Det ar inte oforandrad ytligt som de andra dejtingapparna, arme ar fokuset kungen hur man ser kungen livet och va som ar relevant.

10. Grindr

Grindr ar en bekant dejtingapp som ar specifikt riktad till HBTQ-personer, framforallt homosexuella hanar. Appen inneha ett stort antal anvandare ovanfor laka varlden, medraknad Sverige. Den ar perfekt forut dig som letar efter ett seriost karleksforbindelse eller nagon att stota med. Den finns som en snav gratisversion eller som betaltjanst med extra funktioner forut en liten manadskostnad. Appen ar enkel, snygg och anvandarvanlig.

11. Victoria Milan

Victoria Milan ar en mycket ryktbar och disputerad dejtingplattform som specifikt vander sig till manniskor som ar gifta och som letar efter en shop eller sextraff. Det ar helt gratis att bli medlem men om man vill interagera med andra medlemmar kravs ett premium-medlemskap. Fransett detta ar det en hejdlost attraherande och anvandarvanlig dejtingapp.

12. Badoo

Badoo ar en av de dominerande dejtingappar och dejtingsidorna varlden over, med ovan 340 miljoner konsument, tillika i Sverige. Ifall du ar med i malgruppen unga vuxna, sa ar det vart att utprova. Appen har otaliga funktioner, inklusive en swipe-funktion. Gratisversionen ar helt anvandbar, men ett premiummedlemskap ger dig access till all funktioner pro ungefar 30 kr per vecka.

13. Once

Bred lunchtid far du varje dag en (1) match som presenteras fran den annorlunda dejting-appen Once. Du har enar potential att bedoma om det ar nagon som passar dig. Det ar ett gripande koncept som kan skapa det lattare att hitta ratt nar det kommer till dejting, och den gratisversionen fran appen ar fullgod pro att kunna forratta detta.

14. Vissla

Vissla ar en modern svensk dejtingapp som har skapats just. Det finns val for att soka efter „vanskap, karlek eller flirt” i appen. Den ar grymt bra och roligt att anvanda, men nej ar antalet anvandare kopiost lagt gallande vissa stallen. Anda kan det vara vart att experimentera det!

15. Zoosk

Zoosk ar en inne dejtingapp och dejtingsite med miljontals konsument fran hela varlden. Utformningen ar attraktiv och anvandarvanlig, och det ar forsiktig att inregistrera sig gratis. Dock ar det ett ganska dyrt premium-medlemskap som kostar ca 200 kr/man. Det finns aven en segment verifierade medlemmar, men inte jambordig otaliga som exempelvis Tinder.

16. The Inner Circle

The Inner Circle ar en dejtingplattform som fokuserar kungen karriarmedvetna singlar. Pro att bruka appen tvingas man ansoka ifall att atnjuta bli medlem, dock ar kriterierna pro detta oklara. Den inneha ett stort antal brukare kvar alltsammans varlden, dock ar jag instabil pa hur det ser ut i Sverige. Det finns flertal funktioner och det ska vara bra, men gratisversionen inneha vissa begransningar.

17. Raya

Raya ar en celeber och exklusiv dejtingapp som enkom ar oppen forut personer som uppfyller ett visst krav gallande dignitet. Det ar alltsa ej mojligt pro vem som helst att bli medlem. Flertal kandisar som Ben Affleck, Emma Watson, Demi Levato, Moby och Elijah Wood har rapporterats som medlemmar, men hur det ser ut i Sverige ar okant.

18. Her

Her ar en dejtingapp specifikt utformad forut kvinnor och icke-binara som soker efter andra kvinnor och icke-binara. Appen har ett stort paritet med Tinder, och undantagen att swipa finns det aven olika gemenskaper som man kan ga med i. Det ar flyktig att komma igang och det behovs inte nagon betalning forut att exploatera den helt!