Zaznacz stronę

Finn en sexdejt varda dej! GRATIS registrering idag!

Lidelsefull sex

Hej svejs, ar snygg donna som soker het sex utan att rora om in kanslor. Ar du en reko kis som kanner att du vill ses mej? Men samtidigt sa vill du ej trassla in dej i nat affar! Enar tvungen du hora fran dej till mej, forut jag ar sa trott gallande one night stand och snabba knull. Jag vill ha nagot mer, men utan att rora om in kanslor. Det blir sa besvarligt plus att det blir en hop krav! Sjalv ser gott riktigt ok ut, har kanske en aning pro liten patte men jag ar skapt sa, take it or leave it, typ. Nar det kommer till sex sa uppskattar jag mjuksex, langa smek, det dar vanliga. Om du ar mer avancerad i sangen sa antaga jag ej att vi inneha nat gemensamt, jag uppskattar det enkla.

Mina fordran pa dej ar att du ar ledig, haller dej hovdjur och ren, du far garna ova pa och halla dej i form. Sen tror jag att du samt ar i 30-ars https://gorgeousbrides.net/sv/latin-feels/ aldern, antaga det funkar bast ifall vi ar i princip jamstalld gamla. Sen ar det val inte mer fordran jag staller arme och genast, pro sjalv tror inte pa att i detalj stalla krav. Nar vi samlas sa kommer vi bada att kanna ifall vi inneha kemi eller inte och vi tar allting darifran. Kanns bast ifall vi traffas och tar en fika gallande stan eller en lunch och snackar en aning. Sjalv finns i mellansverige, kan bege sig en bit for att ses ratt pojke, men helst vill jag att du kommer till mej. Hoppas du kille som ocksa uppskattar lidelsefull sex utan kanslor finns har! Vi traffa ;-).

Singellivet borjar bli traligt sa genast vill jag hitta en pojkvan!

Att leva singellivet har varit roligt i nagra ar nu, men nu ar jag saaa mor gallande det. Det star mej upp i halsen ifall jag amna vara hederlig, vilket sjalv alltid ar. Helt acceptera att vara ute med polarna och kalasa och ha kul, for det AR minsann kul. Men det blir till sist synonym varje veckoslut och genast inneha sjalv fatt nog.

Jag langtar nagon att skilja allt med, nagon att kela med, nagon att skeda i soffan med, nagon att kiva med. Jada, allt det dar man har nar man ar ett par, inte minst sex, for det ar nagot sjalv inte klarar mej utan. Genast ar det sa att jag har en sexdrive som ar lite mer an vanligt, det antaga jag iallafall. Ar sugen ganska varje dag, sa killen jag traffar tvingas aven ha hog sexdrive. Sexet i ett kondition tvingas fungera, annars funkar noll annat. Andra viktiga foremal som blott tvingas funka i ett affar ar fortroende, sjalv tvungen klara av fortroende pa dej. Vi amna vara basta vanner, vi amna kunna braka och sen bli sams aterigen.

Sist men ej minst tvungen vi halla av varandra och om allt det jag radade upp finns, da blir det fullkomlighet. Genast ar jag inte naiv och antagande sjalv kan finn den stora karleken arme kungen denna sexbloggen, men man vet aldrig. Ifall sjalv enbart sitter hemma och vantar, enar lar jag ej hitta nagon. Sa jag tvungen fabulera nagot kreativt och hoppas det blir som jag onskar.

Vill du samt lamna singellivet?

Nu kommer det till dessa krav sjalv laser i alla sexannonser. Men sjalv inneha faktiskt ej sa manga krav, nar karleken dyker upp sa spelar detaljerna inte sa stor roll. Men krav har jag sa klart, men i stora drag, du ar runtom 30 ar, sjalv personligen ar 28 ar. Du inneha odiskutabelt ett bagage med dej, det inneha jag samt, det bagaget finns dar, antingen vi vill det eller inte. Men det ar ingenting vi ska dra para upp i epok och otid, det ar nagot som passerat och vi amna titta fram vidare. Jag later nog ingaende, men det ar jag inte direkt, men jag alskar att diskutera. Tex. klara av varldsproblem ovan en eller tva flaskor vin, det ar underbart.