Zaznacz stronę

Sidan lanserades 2010 i Norge av Digisec Media Limited

Natdejting pro gifta och par

Ar du trott gallande ditt omstandighet och vill ha mer spanning och passion i livet, da passar Victoria Milan dig fullkomlighet. Hos Victoria Milan kan du hitta tillfalliga traffar, en internet flirt eller en livslang karlek, allting beror kungen baksida av underben du personligen ar ute efter.

De erbjuder en enkel registrering av ett gratiskonto som du sedan kan uppgradera till ett premium medlemskap. Darefter starten 2010 i Norge har Victoria Milan varit i framkant och lett utvecklingen vidare.

Sexdejtingsajten har idag omkring 3,2 miljoner medlemmar kvar hela Europa och enbart i Sverige finns omkring medlemmar, men det antalet okar stadigt varje dag.

Anvandarvanligt

Victoria Milan inneha en enkel webbdesign som utfor det latt att navigera pa sajten. Nar du registrerat ett konto far du access till ett antal olika funktioner. En av de popularaste funktionerna ar att du kan addera profiler som favoriter. Genom att tillagga en profil som favorit kan du enkelt ga aterkomst till profilen och posta ett kungorelse.

Som medlem kan du darjamte spartanskt selektera mellan manga annorlunda profiler och systematisera bort de som ej intresserar dig. Victoria Milan har namligen ett antal filter som ar enkla att bruka, vilka du kan begagna dig av pro att ringa fram den perfekta matchningen som skulle duga dig.

  • Alder
  • Stracka
  • Kon
  • Intressen
  • Utseende.

Personlighetstestet

Victoria Milan erbjuder alla som skapar ett konto att gora ett test. Testet ar en blandning av ett personlighetstest och ett test forut att kartlagga dina preferenser. I Genom att producera det testet ger du sajten forutsattningar att bidra dig en bra matchning. Att ge arliga och genomtankta losning kungen testet ar centralt.

Nar du gor det far du snabbare en matchning som kan leda Bulgariska kvinnor dejta dig till den perfekta affaren. Genom att bega testet sparar du tid, eftersom du inte behover ga igenom profiler som inte alls skulle passa dig.

Erbjudanden, rabatter och tariff

Victoria Milan har just genast ett offert dar du kan skapa ett konto kostnadsfritt. Vill du darefter aktualisera ditt konto till ett premium medlemskap far du 20 procent prissankning pa kostnaden. Viktoria Milan erbjuder tre annorlunda sorters kolli forut medlemskap, pro att kunna passa fler personer.

Genom att ta fram flertal annorlunda paket inneha de gett fler personer chans att konsumera sig av sidan. De har forsokt ta fram olika kolli som amna duga flera olika personers situation. Du kan valja mellan tre annorlunda kolli forut medlemskap:

  • 3-manaders paketet: Detta paket kostar dig 299:- / manad. Med det har medlemskapet kan du racka och lasa meddelanden till andra medlemmar. Du kan ocksa kika vilka som ar nyfikna pa dig och inneha besokt din profil. Dessutom kan du se vilka som flirtar med dig och skickar dig gavor.
  • 6-manaders paketet: Ar ett billigare val for dig som letar efter det. Det har paketet kostar 219:- / manad och du far samma fordelar som i det foregaende paket. Men har far du aven 500 krediter. Hos Victoria Milan kan du hantera dina krediter till att anskaffa presenter och digitala rosor du kan langa till andra profiler. Att avsanda gavor inneha visat sig besta en omtyckt funktion bland andra medlemmar.
  • 12-manaders paketet: Ger dig likadan fordelar som i de tva foregaende paketen pro 199:-/manad. Men du far aven 500 krediter extra i det har paketet.

reklamation?

Ett av de vanligaste klagomalen ViktoriaMilan far ar att medlemmar ansett att de har hoga priser. Foretaget har foljaktligen arbetat kopiost pro att mota det och inneha eftersom tagit fram de olika paketen forut medlemskap.

Ett annat reklamation sidan fatt ar att de ar en sajt som bidrar till att personer i forhallanden ar otrogna. Allihopa medlemmar ar det fran eget votering och sajten vill enkom ge personer en saker sate att klara av vara sig sjalva, utan att nagon domer dem. All inneha namligen olika personligheter, livshistorier, forevandning och preferenser. Pro vissa ar Victoria Milan ej alls sann, samtidigt det pro andra ar korrekt den sajt de letat efter.

Victoria Milan har ocksa fatt en fraktion klagomal pa att det skulle vara flertal falska profiler gallande hemsidan. Foretaget bakom sajten inneha forsokt bega det klargjort att de absolut inte utfor falska profiler, darfor att det skulle besta kontraproduktivt pro tjansten. Skulle de skapa egna falska profiler for att fresta medlemmar, skulle det kvickt betyda att seriosa medlemmar lamnade dem. Det ar namligen bara en lyckad matchning som leder till en etablerad affar som ar det Victoria Milan efterstravar.