Zaznacz stronę

Sa har aktiverar du Badoo Premium gratis i 14 dagar

Kommunikation ar en viktig segment fran allihopa levande varelser, och det ar mojligt att pricka manniskor fran annorlunda platser gallande jorden, sa vem som helst vill kanna till mer om dessa folk, deras kneg, baksida av underben de ar och hur sa deras kultur ar. Detta och vad ar din sanna arom och preferenser.

Med assistans av appar som tinder eller till och med Grindr, det ar genast mojligt att ha en konversation med framlingar. Dessa inneha fatt ett stort horsagen kungen Internet, men intill nagot stund ar dessa portaler mer fokuserade gallande dejting an tanken kungen att kunna pricka vanner och bara chatta.

Idag vill vi presentera dig en massor motsvarighet applikation, men den erbjuder tvenne val, fran dejting till en frank chatt. Darefter berattar vi baksida av underben det ar Badoo och all information vi behover kanna till om denna applikation. Sa stoppa hos oss och upptack alla detaljer relaterade till denna applikation. Ifall du vill vara medveten om hur man aktiverar Badoo Premium gratis i 14 dagar, vi forklarar hur sa du maste foreta forut att uppna det, liksom andra overvaganden om denna valkanda applikation.

Vad ar Badoo

Detta ar ett socialt natverk som foddes 2006. Med tiden inneha den virtuella varlden upplevt lysande valstand och tillvaxt. Badoo ger oss potential att ses folk fran hela varlden forut att ta reda pa deras smak och preferenser, ocksa en aning viktig information. Om detta passar oss kan vi ga i dialog med honom och bega det molnfritt ifall personen samt ar tillmotesgaende.

Allting detta utfor att vi kan reservera en epok med henne ifall hon ar nara var sate eller uppemot din stad eller region. Badoo visar radar for manniskor i narheten, och darjamte ger vi dig en lista ovanfor personer med liknande smak som var. Vi kommer att kunna interagera med anvandarna av denna intressanta applikation och kommunicera via plattformen, och det blir helt vanligt och spartanskt.

Pro narvarande inneha Badoo cirka 395 miljoner registrerade konsument pa plattformen, och det ar ett av de sociala natverken som ar dedikerade till att skrida ut och pricka de mest kanda och viktiga manniskorna i varlden med Tinder. Bland andra viktiga bestyr registreras uppskattningsvis XNUMX personer for Badoo varje dag.

Hur far jag Badoo Premium gratis i 14 dagar

Badoo ar en helt gratis app upp till en punkt. All brukare som laddar ner och installerar denna applikation kommer att njuta fran dess tjanster och arbetsredskap helt gratis. Med andra ord kommer du att klara av traffa folk fran andra delar av varlden och varda din stan eller region utan att behova bekosta ett fast belopp.

Men som alla sociala natverk som fokuserar pa dejting inneha den en avancerad version som garanterar massor fordelaktiga fordelar nar du anvander plattformen. Arme ar stegen for att fa gratis Badoo Premium under 14-dagars provperiod. Innan vi borjar ar det ofta angelaget att inse att pro att atnjuta detta forman plikt vi atnjuta applikationen att antaga att vi vill ta bort den.

Vart forsta moment ar att anlanda in i Badoo-appen fran vilken enhet som helst, du kan ladda ner den fran Google Play eller nagon annan alternativ eller tredjepartsbutik. Efter att ha gatt in i Badoo kommer vi att skrida till deras respektive konfigurationsfiler, dar vi kan selektera konfigurationsalternativ.

Detta visar en ny upprakning dar vi kan se alternativet „konto” som visas i e-postmeddelandet. Nu klickar vi har. I alternativet „Konto” kan vi se rutorna pro att fortiga och validera kontot, men om du tittar minutiost kommer det att visas „Ta bort konto” i slutet.

Vi klickar kungen knappen och darefter visas en ruta dar vi tvungen ange orsaken till att vi lamnade Badoo. Efter att ha gjort detta kommer Badoo att visa oss ett nytt alternativ som ger oss en svar sa att vi inte tar bort vart konto. Darefter Badoo ger oss en dags premiumtjanst fran 3 till 14 dagar, vi accepterar enkom detta alternativ och inte ett dyft annat.

Ta bort ett „gilla” fran en Badoo-profil

Badoo ger ett avsnitt dar vi kan selektera de som ar intresserade av oss. Efter acceptans kan vi kommunicera med dem utan svarighet. Men om det finns ett problem och vi inte vill kommunicera vidare kan vi folja stegen nedan.

Efter att ha gatt in i Badoo-appen kommer vi att skrida till anvandarens profil som vi accepterar, i det har avsnittet ser vi en liten ruta identifierad med 3 punkter, fran detta alternativ kommer vi att fosa nagra operationer, bland demta bort fran favoriter », Vi klickar dar, intet mer.

Rapportera en fejkad Badoo-profil som poserar som du

Om du ar Badoo-anvandare och inser att det finns ett annat konto dar ditt namn, kort och personuppgifter anvands pro att utge dig som person, kan du meddela eller klandra det, folj stegen nedan: Du tvingas forst logga in pa din Badoo konto via smartphone-appen eller pa webbplatsen nar du anvander en dator

Efter detta maste du eftersoka den falska profilen for personen snarare dig, en stig inuti, kompression pa knappen med webbsida 3 ellipsikonen. Nar du trycker gallande ikonen visas en rullgardinsmeny dar du kan selektera tvenne val valjer du det val som betyder skymma eller anmalan.

Nar du har valt det arme alternativet visas ett fonster dar plattformen fragar dig ifall anvandarens situation och en serie alternativ forut att valja anledningen till att uppge kontot. I det har fallet plikt du valja det alternativ som du vill begagna ett falskt foto fran och darefter gallande knappen som anser «Blockera och redogora ».

Pa detta metod vet du redan hur man anvander detta sociala natverk i storre grad, medraknad visdom hur man aktiverar Badoo Premium gratis i 14 dagar for att kunna njuta av alla dess extra betalda funktioner.